Despre Netspark Box

Despre Netspark Box servicii IT

Înființat în 2017, Netspark BOX S.R.L. este un furnizor IT din Oradea, care oferă servicii IT flexibile, sigure oferind totodată și servicii de externalizare pentru clienții care doresc acest lucru.

Ne propunem să oferim servicii IT la cele mai înalte standarde companiilor din toate industriile, serviciile noastre variază de la servicii IT complet gestionate până la servicii de cloud computing. Echipa noastră de ingineri si tehnicieni cu experiență se asigură că veți primi un serviciu de primă clasă de la oameni care sunt competenți, prietenoși și flexibili.
Scopul nostru este să ne dezvoltăm afacerea prin relații de lungă durată cu clienți mulțumiți, prin construirea unui brand bazat pe încredere. Ne străduim să fim o organizație IT care vă va oferi 100% fiabilitate.

Un exemlu bun este colaborarea cu cel mai mare mall din Oradea Lotus cu care avem o colaborare de peste 3 ani sau Universitatea Oradea .

Toți membrii Netspark BOX urmează o formare continuă pentru a-i ține la curent cu cele mai noi tehnologii. Toți inginerii si tehnicienii de asistență sunt instruiți să comunice eficient cu clienții la toate nivelurile de înțelegere tehnică.

Există multe cazuri în care afacerea dvs. mică sau mijlocie ar putea avea nevoie să se conformeze cu securitatea și protecția datelor specifice. Dacă intenționați sau faceți afaceri într-o țară cu legi stricte privind confidențialitatea (GDPR, Directiva NIS); activați in asistență medicală sau financiară; sau aveți de-a face cu un client care are standarde ridicate de confidențialitate, probabil că este necesar să vă aduceți securitatea datelor la standardele impuse.
Legea nr. 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice, denumită în continuare Legea NIS, transpune în legislația națională Directiva (UE) 2016/1148 (NIS) a Parlamentului European și a Consiliului din 6 iulie 2016 privind măsuri pentru un nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și a sistemelor informatice în Uniune.
Scopul reglementărilor, în general, este de a proteja datele private și sensibile ale consumatorilor, precum și infrastructura și datele companiei, de persoane neautorizate. Activitatea rău intenționată și distribuirea fără drept a datelor despre consumatori sau utilizatori pot fi evitate prin adoptarea unor măsuri de conformitate. Este important ca afacerea dvs. să înceapă să înțeleagă aceste cerințe pentru a asigura siguranța informațiilor dvs., pentru a evita sancțiunile și pentru a respecta reglementările legale.

Despre Netspark Box servicii IT la cele mai înalte standarde

Arii de activitate

Compania Netspark Box are ca si clienti firme din domenii de activitate diferite unde este esentiala atat mentinerea neintrerupta a infrastructurilor functionale cat si securitatea datelor

Sanatate 91%
COMERCIAL 87%
Tehnica dentara 93%
Restaurante 93%
Firme Contabilitate 98%
Educatie 96%

Securitate Proactiva…<PenTesting>

…Directiva (UE) 2016/1148 (NIS) a Parlamentului European și a Consiliului din 6 iulie 2016…

Solutii Comune

Orica solutie necesita discutii prealabile cu clientii dincare sa reiasa necesitatile pe care acestia le au si posibilitatea de implementare a solutiilor pe care le dorec.

Crearea unei scheme

Creonarea unei scheme initiale de lucru in care se regasesc in concordata cu standardele internationale solutiile la problemele impuse de client.

Definitivare

Definitivarea lucrarii presupune testarea intregii infrastructuri si predarea shemelor lagice si fizice catre persoanele abilitate ale clientului.

Implementare

In colaborare cu firma partenera Danynet Company am implementat solutii de backup pentru clientii nostrii